EDS-FNS

ARCHIWUM聽PROJEKTU

Pierwsze szkolenie ju偶 za nami!
Pierwsza grupa uczestnik贸w szkolenia z zakresu podatk贸w VAT, CIT, PDOF zako艅czy艂a udzia艂 w projekcie. Wszyscy pozytywnie zdali egzamin i otrzymali certyfikaty i za艣wiadczenia potwierdzaj膮ce nabycie wiedzy i umiej臋tno艣ci w obszarze zagadnie艅 finansowych. W zak艂adce GALERIA dost臋pne zdj臋cia ze szkolenia.

Pierwsza grupa rozpocz臋艂a szkolenie
Pragniemy poinformowa膰, 偶e w dniu 30.11.2013 r., pierwsza grupa rozpocz臋艂a szkolenie z zakresu PODATK脫W VAT, CIT, PDOF. Szkolenia odbywaj膮 si臋 w Brzozowie w Hotelu ALTA.

Trwa nab贸r na szkolenia
W dalszym ci膮gu trwa nab贸r na szkolenia z zakresu: podatk贸w VAT, CIT, PDOF- gr. zaawansowana, Kadr i p艂ac, R贸偶nic kursowych i wyceny 艣rodk贸w pieni臋偶nych, Sporz膮dzania sprawozdania finansowego i bilansu -gr.podst. i zaawansowana, Rozliczania projekt贸w PO KL, Rozliczania inwestycyjnych projekt贸w finansowanych z UE, ABC handlu. Z uwagi na to, 偶e rekrutacja jest ci膮g艂a termin dostarczenia dokument贸w rekrutacyjnych jest bardzo wa偶ny 鈥 decyduje kolejno艣膰 zg艂osze艅! Terminy szkole艅 zale偶膮 od zebrania si臋 danej grupy szkoleniowej. Zainteresowane osoby, spe艂niaj膮ce kryteria uczestnictwa w projekcie, zapraszamy do kontaktu z Biurem Projektu. W zak艂adce: DO POBRANIA znajd膮 Pa艅stwo wzory dokument贸w, kt贸re nale偶y z艂o偶y膰 deklaruj膮c ch臋膰 uczestnictwa w szkoleniu.

Rozpocz臋cie projektu
Z dniem 1 wrze艣nia 2013r. rozpocz臋li艣my realizacj臋 projektu 鈥濿eekendowa edukacja鈥!
Do udzia艂u w projekcie zapraszamy Pracodawc贸w i Pracownik贸w sektora mikro, ma艂ych i 艣rednich przedsi臋biorstw oraz osoby samozatrudnione (prowadz膮ce jednoosobow膮 dzia艂alno艣膰 gospodarcz膮), kt贸re posiadaj膮 jednostk臋 organizacyjn膮 na terenie jednego z powiat贸w: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego, lubaczowskiego, przemyskiego, strzy偶owskiego i prowadz膮 na tym obszarze swoj膮 dzia艂alno艣膰 w bran偶ach: handel lub us艂ugi finansowe. Zapraszamy szczeg贸lnie osoby po 50 roku 偶ycia.

Projekt 鈥濿eekendowa Edukacja鈥
realizowany w ramach PO KL
(Poddz. 8.1.1. Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsi臋biorstw)
na podstawie umowy podpisanej z Wojew贸dzkim Urz臋dem Pracy w Rzeszowie